Nieuw Atelier

Wat gebeurt er veel in deze Corona periode. Voor ons gelukkig ook veel positieve dingen. Zo heb ik in september het nieuwe atelier in gebruik kunnen nemen. Heerlijk ruim en licht. Ik ben er zo blij mee!  Ook de eerste workshops konden weer beginnen. Helaas ligt het sinds december weer stil en ben ik alleen aan het beeldhouwen. Ik mis jullie enorm, de gezelligheid en inspiratie. Altijd mooi om te zien hoe jullie elkaar stimuleren.  Maar we houden gewoon even vol. Na de lockdown beginnen we weer voorzichtig aan. Gelukkig is er ruimte genoeg in het atelier om afstand van elkaar te houden.  En het zal dan ook  niet lang meer duren dat we weer buiten kunnen staan in het voorjaarszonnetje. 

olifant

Nieuwe uitdaging

Na vele middagen en avonden uitproberen hoe ik zo goed mogelijk een doorkijk olifant kan maken staat het fantje er toch!

Geheel gemaakt van een soort  kunsthars  van acryl en mineralen. Nu nog schuren en een paar keer voorzien van een verflaag.

Uiteraard mag ze straks mee naar de expositie van het CBK in de Fabriek in Emmen vanaf 3 april.

Workshop

Het was een gezellige workshop ochtend. Dit was weer de eerste keer dat we binnen stonden te beeldhouwen. Het was te vochtig buiten en dan krijgt men het snel koud. Gelukkig zijn de voorspellingen voor zaterdag erg goed. 20 graden, zon en geen regen. Dat moet een prachtige dag worden.

Samen met mijn zoon zijn we gaten aan het boren in de houten blokken die als sokkel kunnen dienen. Dat ziet er mooi uit!

Kunstroute

Nog 1 week en dan is de kunstroute op het dorp. Dat betekend dat er heel veel te doen is om deze dag voor te bereiden.
Gelukkig hebben ze het terras voor mijn atelier af gekregen.

Prachtig bestraat met klinkers waar mooi de sokkels op kunnen staan. Onder de overkapping ben ik een beetje aan het opruimen.
Morgen is nog een workshopdag dus schoonmaken moet nog even wachten.
De laatste drie kleine beeldjes moet ik nog even schuren en dan kunnen die zaterdag aangeboden worden aan de kunstliefhebbers met een kleine beurs.

Nu even iets lekkers aan het bakken voor cursisten morgen.